Zakelijke parkeeroplossingen

Parkeerservice Spaarnelanden voert al meer dan 15 jaar het beheer en exploitatie van de parkeervoorzieningen in Haarlem. Met onze kennis van de stad en haar omgeving, haar bewoners en haar bezoekers staan wij voor een optimale en klantvriendelijke dienstverlening. Wij beheren voor de gemeente Haarlem de openbare parkeervoorzieningen voor zowel auto als fiets, daarnaast voeren wij ook het beheer van parkeervoorzieningen voor ondernemers en VVE’s. Kortom, in Parkeerservice Spaarnelanden vindt u een vakkundig partner, die uw specifieke wensen omzet in maatwerkoplossingen.

Parkeerservice Spaarnelanden schakelt u in voor de volgende oplossingen:

Beheer en exploitatie van een parkeervoorziening

Parkeerservice Spaarnelanden heeft de kennis en ervaring om uw parkeervoorziening met succes te beheren en exploiteren. Door uw wensen te combineren met onze kennis van de wet- en regelgeving, veiligheidseisen en nieuwste duurzame ontwikkelingen bieden wij u een op maatgemaakte oplossing aan. Doordat Parkeerservice een onderdeel is van Spaarnelanden nv kunnen er ook maatwerk oplossingen worden aangeboden op gebied van afvalbeheer, groenonderhoud en verhardingen.

Financiële administratie van een parkeervoorziening

Parkeerservice Spaarnelanden kan de financiële administratie van uw parkeervoorziening verzorgen. Dit omvat zowel de operationele afhandeling van financiële transacties als het maken van inzichtelijke rapportages. Ook het verzorgen van accountantsverklaringen behoort tot de mogelijkheden. De volledige financiële afwikkeling verzorgen wij op een open en transparante manier.

Beheer technische installaties

Parkeerservice Spaarnelanden kan het beheer van uw technische installaties in uw parkeervoorzieningen verzorgen. Dit omvat zowel het dagelijkse onderhoud als het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan.

Slimme Parkeervergoeding

Wanneer u uw klanten iets extra’s wilt geven dan kunt u overwegen om gebruik te maken van onze Slimme Parkeervergoeding. Hiermee kunt u uw klanten korting geven op hun parkeerkosten in de openbare parkeergarages.

Veelgestelde vragen over de Slimme Parkeervergoeding

Interesse?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina.

Powered by