Bewonersgarages

Sinds 1 januari 2017 heeft Spaarnelanden het beheer en de exploitatie van vier bewonersgarages in het centrum van Haarlem overgenomen van de gemeente Haarlem. Dit houdt in dat Spaarnelanden een overeenkomst afsluit met bewoners die een parkeerplaats in een van de bewonersgarages huren. Daarnaast is Spaarnelanden verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de garages, verzorgt zij de communicatie met bewoners en Verenigingen van Eigenaren en beheert zij de wachtlijst voor een parkeerplek in de garages.

Het gaat om de volgende bewonersgarages met in totaal 138 parkeerplekken:

Tarieven
  Tarief 2020
Kraaienhorst (overdekt) € 71,00
Kraaienhorst (onoverdekt) € 46,00
Pieterstraat (auto) € 71,00
Pieterstraat (motor) € 36,00
Lange Margarethastraat € 71,00
Gangolfplein € 71,00
Aanvraag nieuw abonnement

Om een nieuw abonnement aan te vragen vult u het aanvraagformulier in en stuurt deze met een kopie van een geldig legitimatiebewijs naar Spaarnelanden.

Na inzending van uw formulier controleert Spaarnelanden de gegevens en krijgt u een plaats toegewezen. Mocht er in de door u gewenste garage geen plaats beschikbaar zijn dan wordt u automatisch op de wachtlijst gezet. U kunt de abonnementsgelden overmaken door een automatische incasso te verstrekken aan Spaarnelanden of via uw eigen bank maandelijks een (automatische) overschrijving regelen naar rekeningnummer NL38 BNGH 0285 1676 42 t.n.v. Spaarnelanden nv o.v.v. uw debiteurnummer.

Opzeggen/beëindigen abonnement

Om uw abonnement op te zeggen vult u het opzegformulier in en stuurt deze naar Spaarnelanden. De automatische incasso vervalt automatisch, uw eigen automatische betaling dient u zelf stop te zetten.

Vragen

De veelgestelde vragen vindt u hier. Voor overige vragen kunt u zich richten tot de abonnementenadministratie van Spaarnelanden. Deze is te bereiken via centrale@spaarnelanden.nl of 023 – 75 17 200.

Algemene voorwaarden

Hier vindt u de algemene voorwaarden bewonersgarages (pdf).

Powered by