In Zandvoort vindt van 3 t/m 5 september a.s. de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix plaats. Veel bezoekers zullen vanaf Haarlem het evenement bezoeken. Houd daarom rekening met drukte in de Haarlemse parkeergarages en fietsenstallingen.

Drukte in parkeergarages
In de Haarlemse parkeergarages (behalve Stationsgarage in beheer van Interparking) gelden de reguliere parkeertarieven. Een plek reserveren is niet mogelijk. De centralisten van de parkeergarages doen hun best om bezoekers van de garage zo snel mogelijk te woord te staan. Door de drukte kan dit iets langer duren dan normaal. Wij vragen hiervoor alvast uw begrip.

Drukte in fietsenstallingen
Ook de fietsenstallingen in Haarlem, voornamelijk de stationsstalling, zullen drukker zijn dan normaal. Is de stationsstalling vol, dan kunnen fietsen nog worden geparkeerd in de fietsenstalling aan het Kennemerplein of in de andere stallingen in de stad. Op www.haarlembereikbaar.com vindt u een overzicht van alle openbare fietsenstallingen in Haarlem.

Ook kan worden geparkeerd in de gratis fietsenstalling van de NS onder het station. Dit is een bewaakte zelfservice stalling met beveiligde toegang. De eerste 24 uur parkeert u gratis, daarna € 0,50 per dag. De ingang bevindt zich aan het Kennemerplein. U krijgt toegang middels uw OV-kaart.

OV-fiets
Een OV-fiets kan ook in de stationsstalling worden gehuurd. Hiervoor heeft u een persoonlijke OV-chipkaart nodig waarop u de OV-fietsservice kan zetten. Op de website van de NS vindt u meer informatie over OV-fietsservice. https://www.ns.nl/deur-tot-deur/ov-fiets